Αρχική
Αποστολές Εμπορευμάτων Εκτύπωση E-mail

 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ COURIER: Η εταιρεία μας έχει επιλέξει την εταιρεία ταχυμεταφορών ΑCS Courier για την αποστολή των εμπορευμάτων σας για τον λόγο ότι διαθέτει τα περισσότερα καταστήματα σε πανελλαδική κάλυψη, έχοντας συνάψει συμφωνία μαζί τους και βάση των αποστολών που τους κάνουμε το κόστος τιμολόγησης των υπηρεσιών τους Διαμορφόνεται στα:
 

4,70 Ευρώ μέχρι 5κιλά για όλη την Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησος & Νησιά Ιονίου για κάθε επιπλέον κιλό προστίθεται 1,20 Ευρώ, τα έξοδα αντικαταβολής είναι 6,50 Ευρώ επιπλέον και τα έξοδα αγοράς είναι 4,50 Ευρώ επιπλέον. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.


Για τα περισσότερα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, το κόστος διαμορφώνεται στα 4,70 Ευρώ μέχρι 2κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό προστίθεται 1,20 Ευρώ, τα έξοδα αντικαταβολής είναι 6,50 Ευρώ επιπλέον και τα έξοδα αγοράς είναι 4,50 Ευρώ επιπλέον. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσα σε μια εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία αποστολής.
Όταν μια παραγγελία σας φεύγει από εμάς επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικά ή σας στέλνουμε ένα e-mail με τον κωδικό αποστολής, έτσι ώστε εάν θέλετε μπορείτε να μπείτε στο site της ACS (www.acscourier.gr)  και να δείτε την ακριβή ημερομηνία παραλαβή.
Η εταιρεία μας μπορεί να στείλει τα προϊόντα σας με όποια εταιρεία ταχυμεταφορών επιθυμείτε με δικιά σας χρέωση.


Όλα τα προαναφερόμενα αφορούν δέματα μικρού όγκου και κιλών και μόνο όταν η αποστολή τους συμφέρει να γίνει μέσω ταχυμεταφορικής εταιρείας, αλλιώς οι αποστολές γίνονται με Μεταφορικές, ΚΤΕΛ ή ΤΑΞΙ.
 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ:  Για αποστολές εντός Αθηνών καθώς και παραδόσεις στις μεταφορικές εταιρείες το κόστος είναι 20 Ευρώ (έως 8 Δέματα) η μεταφορά γίνεται με Φορτοταξί με αυθημερόν παραδόσεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΤΑΞΙ: Έχουμε 2 ταξί που μεταφέρουν καθημερινά δέματα  μέσα στην Αθήνα για λογαριασμό μας το κόστος είναι 15 Ευρώ και οι παραδόσεις τους μέσα σε 24 ώρες.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΤΕΛ:  Έχουμε την δυνατότητα αποστολής των εμπορευμάτων σας με ΚΤΕΛ κάτι όμως που δεν το προτείνουμε μιας και πιθανόν δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι το προϊόν θα παραληφθεί σε εσάς στην κατάσταση που παραδόθηκε από εμάς.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ: Φυσικά Μπορείτε να έρθετε και εσείς να παραλάβετε τα προϊόντα σας από τα 2 σημεία παραλαβής που έχουμε στο Περιστέρι και στην Μάδρα Αττικής χωρίς κανένα κόστος.

Όλες οι προαναφερόμενες τιμές τιμολογούνται κανονικά μέσα στο τιμολόγιο αγοράς σαν έξοδα αποστολής και δεν συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23 ή 16% αναλόγως την ζώνη φορολόγησης τις περιοχής σας.