Αρχική arrow

● Οι Υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες μας Εκτύπωση E-mail
Εάν προέκυψε οποιοδήποτε θέμα με

Το 123print.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει ένα κενό που υπήρχε στον εκτυπωτικό χώρο των Γραφικών Τεχνών.  Συλλέγοντας δουλειές από όλη την Ελλάδα χαμηλώνει τα κοστολόγια του προς δικό σας όφελος, έτσι ώστε να είστε όσο ποιο ανταγωνιστικοί γίνεται, και να κερδίζετε όσο το δυνατόν περισσότερα!!!


Με 3 διαφορετικά τμήματα και μια πλήρης υπερσύχρονη καθετοποιημένη παραγωγή (που συνεχώς εξοπλίζεται με νέα μηχανήματα) μπορούμε να σας καλύψουμε σε ενά ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν τον χώρο της εκτύπωσης, τα 3 τμήματα έχουν ως εξής:


 Τμήμα: Take&Print απευθύνεται στους επαγγελματίες του χώρου των Γραφικών Τεχνών όπως: Τυπογράφους, Διαφημιστικά Γραφεία, Δημιουργικά Γραφεία, Γραφίστες, Επιγραφοποιούς, Προγραμματιστές (εκτύπωση Μηχανογραφικών εντύπων), Λογιστές (έντυπα επιχειρήσεων μηχανογραφικά & απλά), κ.α.


 Τμήμα: Print to Business απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που διαθέτουν δημιουργικό τμήμα ή τον δικό τους γραφίστα ή έχουν τις μακέτες σε ηλεκτρονική μορφή και χρειάζονται γρήγορα και οικονομικά κάποια εκτύπωση ή ανατύπωση.

 

 Τμήμα: Creative Team απευθύνεται σε όλους εσάς που δεν έχετε το χρόνο ή την δυνατότητα να δημιουργήσει κάποιος την μακέτα σας. Η δημιουργική μας ομάδα απαρτίζεται από έμπειρους γραφίστες με μεγάλο portofolio εργασιών και σας εγγυάται την δημιουργία οποιασδήποτε μακέτας έτσι ώστε να είναι μοντέρνα αισθητικά και διαχρονική στο πέρασμα του χρόνου, σε πρώτη φάση  η επιλογή της μακέτας θα γίνει από αρκετά προσχέδια που θα κατασκευαστούν καθαρά για την επιχείρησή σας και θα είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Έτσι εσείς θα επιλέξετε μέσα από αυτά και εμείς μετά αναλαμβάνουμε να φέρουμε την μακέτα ακριβώς στα μέτρα σας. Στόχος μας είναι οποιαδήποτε και να είναι η μακέτα σας να σας καλύπτει πλήρως.