Αρχική arrow

● Εγγύηση Ποιότητας

Εγγύηση Ποιότητας Εκτύπωση E-mail
 

Ασχολούμαστε περισσότερο από  15 χρόνια με τις εκτυπώσεις χονδρικής  δηλαδή την παραγωγή εντύπων και γενικά εκτυπώσεις για γραφίστες και επαγγελματίες του χώρου μας, εξωτερικούς συνεργάτες που βρίσκονται σε περιοχές που είναι πολλά χιλιόμετρα μακριά μας, τους περισσότερους δεν τους έχουμε γνωρίσει από κοντά, είναι συνεργάτες που εδώ και πολλά χρόνια μας εμπιστεύονται και τους ευχαριστούμε για αυτό.

 

Όταν λοιπόν κάποιος μας εμπιστεύεται χωρίς να μας ξέρει και χωρίς να έχει προηγούμενη εμπειρία από εμάς, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε σωστοί στην συνεργασία μας, για τον λόγο αυτό (και άλλους πολλούς) σας εγγυόμαστε: Την καλή ποιότητα των προϊόντων μας, αλλά επειδή αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό και η δέσμευση μας λίγο "διπλωματική", εμείς περνούμε όλο το ρίσκο μιας δουλείας που έγινε λάθος από την πλευρά μας και την ξανατυπώνουμε εξ αρχής, Όταν έχεις να κάνεις με παραγωγή είναι φύση αδύνατον να μην υπάρχουν λάθη και όταν αυτό συναινεί με την ταχύτητα είναι ένας καταστροφικός συνδυασμός, εμείς προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε σωστοί απέναντι σας, δεν σας εγγυόμαστε ότι δεν κάνουμε λάθη γιατί άνθρωποι είμαστε και εμείς! Άλλα σας εγγυόμαστε ότι μπορούμε και διορθώνουμε τα λάθη μας!

 

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν στείλετε την εργασία σας για εκτύπωση θα πρέπει να έχετε συμβουλευτεί οπωσδήποτε την ενότητα "χρήσιμες συμβουλές" γιατί λάθη όπως: ορθογραφικά, επιλογή λάθος χρωμάτων στην μακέτα, μη χρήση σωστών προδιαγραφών εκτύπωσης, rgb χρώματα, 150dpi ανάλυση, και άλλα δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη.

 

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επανεκτύπωση των εργασιών σας ισχύει μόνο όταν έχει να κάνει με δικό μας λάθος - όπως:  Στραβοκομμένο έντυπο-κάρτα (για εμφανες  πάνω από +5mm αποτελέσματα), κακή εκτύπωση χρωμάτων (αποκλίσεις πάνω από +30%), λάθος χαρτί εκτύπωσης, κακές συμπτώσεις χρωμάτων (+-2mm), λάθος ποσότητα παραγγελίας, και άλλα προβλήματα που οφείλονται μόνο στην παραγωγή.

 

Διαδικασία: Συνεννόηση με τον Υπεύθυνο, έπειτα από πιθανόν εναλλακτικές λύσεις που θα σας δοθούν, μας επιστρέφετε τα λάθος προϊόντα, και σας στέλνουμε την σωστή παραγγελία. (τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη).