Αρχική
Θέσεις Εργασίας Εκτύπωση E-mail
Εάν προέκυψε οποιοδήποτε θέμα με

Εάν είστε έτοιμος ή έτοιμη για νέες εμπειρίες…


…βαρεθήκατε μέχρι τώρα τους παλιούς κλασικούς παραδοσιακούς εργοδότες, τότε ελάτε σε εμάς, να ενταχθείτε στην ομάδα μας, την πιο ατίθαση, δημιουργική, ανατρεπτική Τυπογραφική Ομάδα του 123print.gr!


 Όχι, όχι ΔΕΝ προσφέρουμε δουλειά από το σπίτι τα απογεύματα ή τον ελεύθερο σας χρόνο, ΔΕΝ σας δίνουμε extra εισόδημα 25.000 Ευρώ την βδομάδα ή το βράδυ που κοιμάστε έρχονται λεφτά εξ ουρανού, δεν έχουμε κανενός φωτογραφία με κάποια εξωτική γυναίκα στο πλάι του και για background το σκάφος που πήρε Bonus από εμάς για το καλό του χαμόγελο! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ …απλά σας προσφέρουμε καλές συνθήκες εργασίες και 8ωρη βασική απασχόληση.


Σε εμάς ανοίγονται νέοι ορίζοντες, νέες προοπτικές με εξέλιξη αρκεί να είστε γνώστες της δουλειάς μας (για τουλάχιστον 3 χρόνια), να είστε Γραφίστας, Επιγραφοποιός, Τυπογράφος ή Web Designer με ή χωρίς πτυχίο αλλά υποχρεωτικά με προϋπηρεσία σε ένα από τα προαναφερόμενα επαγγέλματα, να έχετε όρεξη για δουλειά και δημιουργικό τσερβέλο!


Εάν λοιπόν έχετε όλα τα προαναφερόμενα ή έστω τα μισά τότε τι κάθεστε; 
Στείλτε μας πρώτα απΆ όλα ένα βιογραφικό σας και μερικά δείγματα των δουλειών σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα εάν υπάρχει διαθέσιμη θέση ή θα σας καθυστερούμε λίγο μέχρι να την ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ!


Αποστολή Βιογραφικού στο email με το πρόθεμα atelie και στην συνέχεια παπάκι 123print.gr


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ